1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Vakantiethuizen en villa's in Toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Vakantiethuizen en villa's in Toscane

ALS U OP ZOEK BENT NAAR MEER PRIVACY, STELT DOLCE VITA U EEN SELECTIE VILLA'S OF HUIZEN VOOR

 
Het zwembad is er meestal privé en de domeinen zijn uitsluitend bestemd voor de gasten.
 
Sinds enkele jaren groeit de vraag naar meer service en daarom hebben we in een groot aantal villa’s voor bijkomende diensten gezorgd zoals maaltijden, kooklessen, huishoudhulp, babysitdienst enz.
 

VILLA'S VAN 2 TOT 6 PERSONEN

 
 
Kleine huizen (villa’s) van 2 tot 6 personen hebben veel succes, ze zijn ideaal voor een koppel of een gezin op zoek naar rust en de grootst mogelijke privacy.

Wij besteden bij de keuze van onze villa’s vooral aandacht aan de prijs-kwaliteitverhouding, de onmiddellijke omgeving en het niveau van comfort tussen traditioneel en modern.
 
    
 


VILLA'S VOOR 8 PERSONEN

 
 
De villa’s voor 8 personen zijn bijzonder geschikt voor twee gezinnen die hun vakantie samen willen doorbrengen met behoud van hun privacy op hun vakantieadres.
 
 


VILLAS VAN MEER DAN 9 PERSONEN

 

Voor vriendengroepen of grote gezinnen van meer dan 9 personen stellen wij niet alleen villa’s van klassieke architectuur voor, maar ook grote huizen die onderverdeeld zijn in afzonderlijke vakantiewoningen.
 
Deze optie is erg in trek bij grote groepen omdat de privacy van de gezinnen gewaarborgd is terwijl ze samen hun vakantie kunnen doorbrengen.
 
De gemeenschappelijke ruimtes, zoals de zitkamer, de eetkamer of de keuken, zijn aangepast aan de grootte van de groep.
 
  
 
Ons aanbod van villa’s situeert zich in Toscane, rond Firenze, Lucca, Siena, Arrezzo en Grosseto. Maar ook in Catalonië dicht bij Gerona, Barcelona of ook Tarragona. Vanuit onze woningen kunt u een bezoek brengen aan het mooiste dat Toscane en Catalonië te bieden hebben.

Voor de zomerperiode is het aangewezen snel te boeken, zo gauw u uw vakantiedagen heeft vastgelegd.
 
We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is een keuze te maken, daarom staan we tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht.
Onze uitgebreide kennis van onze producten en het land stelt ons in staat u voorstellen te doen die het best aan uw verwachtingen voldoen.
 
 
 Tel: +32 2 653 25 20
Fax: +32 2 653 25 22
Email: info@dolcevita.be
 
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona