1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Vakantiehuis in de Marche

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Vakantiehuis in de MarcheDe Marche in het algemeen

De regio van de Marche bevindt zich in het midden van Oost-Italië aan de Adriatische Zee, tussen Emilia-Romagna in het noorden, Umbrië en Toscane in het westen en de Abruzzen in het zuiden. Hoofdplaats is Ancona.

De streek wordt ook we eens ‘het nieuwe Toscane’ genoemd en kenmerkt zich door een verbazend bergachtig landschap dat Stendhal ruimschoots bezongen heeft. Het hele oppervlak van de regio bestaat inderdaad uit glooiingen, waarvan twee derde echte bergen en een derde heuvels die zich in zee storten.

De Marche, dat zijn ook een heleboel (minder dan 100 km) korte kustriviertjes die door de heuvels in de richting van de zee stromen. De streek heeft dan ook erg mooie stranden, tot groot plezier van de vakantiegangers.

De Marche heeft werkelijk alles om u te verleiden: een rijk cultureel patrimonium, uitgestrekte natuurgebieden (veelal beschermd) en een gerenommeerde gastronomie met heerlijkheden uit de zee, de velden en het maquis.

Dolce Vita, uw vakantiepartner voor de Marche

Dolce Vita is dé partner tot wie u zich kunt wenden als u een gepersonaliseerd aanbod wenst voor een fijne vakantie op het platteland van de Marche.

Onze twee grote troeven:


- een uitgebreide catalogus van uitzonderlijke vakantiewoningen, die door hun verscheidenheid en kwaliteit tegemoet komen aan uw eisen en voorkeuren, wat die ook zijn;
- een grote ervaring in het luisteren naar en het voldoen aan de meest uitgebreide wensen.La région des Marches se situe au centre-est de l'Italie le long de l'Adriatique, entre la Romagne au nord, l'Ombrie et la Toscane à l'ouest et les Abruzzes au sud. Son chef-lieu est Ancône. 
 
 
 
  
Agriturismo in de Marche > Villa in de Marche >

Agriturismo, dat is een gîte of een eigen appartement op een boerderij. Het adres biedt behalve verblijf en eigen keuken ook een privé-buitenruimte. Het zwembad is gemeenschappelijk en levert leuke ontmoetingen op! Natuur, gezelligheid en een zachte prijs worden hier gecombineerd!
agriturismo i 
 
 
In juli en augustus kunt u enkel reserveren van zaterdag tot zaterdag.

Voor wie meer op privacy gesteld is, staat de villa garant voor totale exclusiviteit op het domein, het zwembad inbegrepen. Onze domeinen zijn van heel verschillende groottes, van 6 tot… 14 personen. Aan de kust, diep in het binnenland, dicht bij een historische stad: aan u de keuze!


In juli en augustus kunt u enkel reserveren van zaterdag tot zaterdag.U hebt geen zin om te zoeken?


Alessandro, uw raadgever in Toscane
alessandro@dolcevita.be
02 653 25 20

 (c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona