1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Trouwen in Toscane

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Trouwen in Toscane
 
 
Omdat we echt vinden dat het niet moeilijker is om te trouwen in Italië en meer in het bijzonder in Toscane dan in je eigen land.
 
Een huwelijk in Toscane, ik heb er altijd van gedroomd ! We willen u helpen uw droom uit te laten komen.
 
Om elk detail minutieus in de puzzel van een perfecte organisatie te laten passen is het belangrijk te kunnen rekenen op de hulp en creativiteit van deskundigen op het vlak van huwelijken die vandaag en overal ter wereld een kostbare en toch niet onbetaalbare maatstaf zijn voor alle toekomstige echtparen.
 
De planning en organisatie van een huwelijk vragen veel energie terwijl het zoveel koppels vaak juist net aan tijd ontbreekt.
 
DREAMING FLORENCE i.s.m. DOLCE VITA vormt de perfecte verbinding tussen hun klanten en de verwezenlijking van al hun dromen en wensen !
 
De organisatie van uw huwelijk in enkele stappen :
 
- We leggen een afspraak vast bij Dolce Vita om uw wensen en behoeften goed te leren kennen. We orga- niseren voor u een reis naar Toscane om locaties voor de ceremonie te verkennen.
- Bij uw aankomst in Toscane heeft u de keuze om zich te laten begeleiden bij uw bezoek aan de domei- nen door Rosy of Luciana van Dreaming Florence of zelf de reisweg te volgen die we voor u uitgestippeld hebben. Op het einde van uw rondreis spreken we af op het bureau van Dreaming Florence in Firenze waar
u bij een aperitiefje een korte uiteenzetting krijgt over de verschillende praktische aspecten en de mogelijke dienstverlening.
- Terug in het land nodigen we u weer bij Dolce Vita uit om uw indrukken te horen en dit mooie project voort te zetten.
- Dolce Vita staat in voor de regeling van de logies. Dreaming Florence regelt alles omtrent de organisa- tie van het verblijf en de ceremonie.
 
De dienstverlening bestaat uit :
 
Keuze van de traiteur
Aankleding met bloemen en tafelversiering
Organisatie van het kerkelijk huwelijk Organisatie van hetambtelijk huwelijk Huwelijkstaart
Huwelijksfotograaf
DJ – Animatie met muziek
Trouwjurk op maat
Jurken voor de bruidsmeisjes op maat
Kapper en make-up Vervoer Autoverhuur
Accessoires enz...
 
Het team van DREAMING FLORENCE en DOLCE VITA levert ideeën en advies op maat voor tal van activiteiten en creatieve oplossingen om het allerbeste te maken van de belangrijkste dag van uw leven of uw topevenement.
 
 
 
U wordt verwacht in Toscane.

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona