1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Ontdek Toscane op een Vespa

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Ontdek Toscane op een Vespa
 

Toscane en de Vespa, dat is één lange liefdesgeschiedenis, het prachtige landschap en het al even romantische als efficiënte vervoermiddel horen bij elkaar. Maak een ritje met de ‘wesp’ en beleef uw Italiaanse vakantie nog intenser, zoals wanneer u een goed klaargemaakte ristretto drinkt!


Het feit dat de Vespa – zoals iedereen weet – gemaakt werd door het merk Piaggio zorgt voor een eerste sterke connectie tussen de scooter met de sensuele vormen en Toscane: de zetel van het bedrijf ligt in feite in de omgeving van Pisa, en van daaruit heeft het merk de hele wereld veroverd.

Boven op dit technisch-historisch en volkomen objectief vast te stellen feit is er ook iets ongrijpbaars in de verrukking die u voelt als u door de heuvels van de Chianti rijdt aan het stuur van deze mythische machine, wat u ook kiest uit de twee formules die Dolce Vita u voorstelt.

De Vespa, dat is werkelijk levenskunst, een ode aan de vrijheid. Waar de warme avondbries u streelt, waar de mimosastruiken de route doen geuren of waar de oudjes uit het dorp u begroeten vanaf hun bankje, telkens weer geniet u meer achter het stuur van een Vespa dan vastgegespt achter de voorruit van een auto. Om het dan nog niet te hebben over die zalige nabijheid, waar verliefde mensen zo dol op zijn…
 
 
 
 
 
Onze eerste formule: een vakantie die volledig is gewijd aan Vespa-plezier

 
 
Ons eerste aanbod (we hebben er twee) is bestemd voor degenen die niet meer overtuigd hoeven te worden van de charmes van de Vespa, en die van deze machine hét transportmiddel van hun vakantie in Toscane willen maken.

Dit concept begint met de keuze van het vakantieverblijf, dat zo gekozen wordt (bereikbaarheid, parkeergelegenheid…) dat het optimaal geschikt is voor een vakantie met een tweewieler. Onze formule wat dat betreft bestaat erin u naar uw vakantieverblijf te brengen, waar uw Vespa’s op u staan te wachten, gekozen conform het soort gebruik (vermogen, alleen of met passagier rijden…) dat u voor ogen had.

Voor de routes krijgt u een apart ‘roadbook’ voor elke dag van uw verblijf. Even vermelden dat dit ‘roadbook’ gepersonaliseerd kan worden door er, over het hele traject, bepaalde activiteiten aan toe te voegen die meer specifiek aansluiten bij uw belangstellingspunten.

Ten slotte nog dit: in deze ‘afbakening’ zijn uiteraard kwaliteitsadressen begrepen waar u op adem kunt komen, terwijl de stalen rossen op de parking op krachten komen! Zie hiervoor de drie voorgestelde formules hieronder.


 
 
 
 
Voor de fijnproevers: een Vespadagje tussen andere ervaringen…

 
 
Om precies te zijn biedt Dolce Vita, naast de ‘Vespavakantie’, ook een lichter programma aan, dat zich toespitst op een enkele dag. Het idee hierachter is eerder een initiatie aan te bieden.

Voor dit dagprogramma spreken we af in de buurt van Castellina in de Chianti, het startpunt van onze ritten.

Wat betreft de route zijn er verschillende formules mogelijk. We stellen natuurlijk ons ‘roadbook’ ter beschikking, wat u niet belet om in alle vrijheid uw eigen route uit te stippelen. U kunt al dan niet een beroep doen op onze begeleidende gids. Als ten slotte sommige leden van uw gezelschap niet te vinden zijn voor tweewielers, is het mogelijk zich te laten volgen door een mooie Fiat 500 die hen zal vervoeren.

Voor het eten onderweg stellen we u drie formules met gastronomische haltes voor om in uw rondrit in te lassen: een menu in een slow food-restaurant (streekkeuken), een bezoek aan een producent van ‘cinta senese’ (een table d’hôte bij een charcuterieproducent) of een picknickmand.

Overtuigd? Aarzel niet langer: stop het onderdeel Vespa in de waaier van uw Toscaanse ervaringen!A côté du « séjour Vespa » à proprement parler, Dolce Vita vous propose également une offre plus légère, qui se focalise sur une seule journée. L’idée est ici davantage de proposer une initiation.
 
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona