1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

Maak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genieten

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Maak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genieten

Agriturismo of villa ? 

 
Met agriturismo bent u niet gebonden aan de conventionele hotels. U hebt contact met de gastheer en gastvrouw, u kunt hun manier van leven delen, een streek ontdekken en daarbij genieten van een uitstekend niveau van comfort en onafhankelijkheid.

Een villa is bij uitstek geschikt voor een vakantie met het gezin of met vrienden. Het zwembad is privé, het terras en de tuin worden enkel door u gebruikt zodat u van alle privacy en rust geniet. In een groot aantal villa’s kunt u een beroep doen op een chef-kok voor het bereiden van de maaltijden, of op huispersoneel.
 

Drie bestemmingen dicht bij huis

 

Toscane 

 
 
 
Het woord Toscane alleen al doet dromen. Meer dan elke andere streek in Italië is het de favoriete vakantiebestemming in het ruime vakantieaanbod van het Italiaanse schiereiland. Toscane biedt een decor vol licht, bijzonder diverse landschappen, die heel de rijkdom ervan betekenen: zee en bergen, kunst en cultuur, natuur en ecologie, gastronomie en welzijn, passie en wijsheid, trots en
melancholie.

Voor sommigen betekent Toscane de zachte heuvels van Val d’Orcia, de fascinerende bergkammen van Siena, het maagdelijke Maremma en zijn gouden zand, of nog het wilde Garfagnana. Voor anderen zal hun bezoek aan Firenze, Siena, Lucca, Pisa, Arezzo voor altijd in het geheugen gegrift blijven.

 

Catalonië 

 
 

Barcelona kent natuurlijk iedereen. De hoofdstad van Catalonië is zeker een van de meest aangename steden om te bezoeken, uniek door de heel eigen manier van leven.

Catalonië ligt tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, van de Costa Brava tot de Costa Daurada, en biedt een rijk en gevarieerd cultureel patrimonium. Een bezoek aan Tarragona, Girona of Vic hoort er zeker bij. Catalonië bracht inspiratie voor een heel aantal kunstenaars als Gaudi, Miró of Dali, die men kan ontdekken bij een bezoek aan Cadaquès en Figueras.

Een van de troeven van Catalonië is zeker de gastronomie, met een grote verscheidenheid aan producten en restaurants die tot de beste ter wereld behoren.
 

De Marche

 
 
De MARCHE ligt in het oosten van Midden-Italië, aan de Adriatische kust, tussen Romagna in het noorden, Umbrië en Toscane in het westen en de Abruzzen in het zuiden.

De streek wordt ‘het nieuwe Toscane’ genoemd en wordt gekenmerkt door een voortdurend golvend landschap met bergen en heuvels die uitlopen in de zee. De Marche, dat is ook de streek met de grootste dichtheid aan religieuze gebouwen van heel Italië, een goed bewaard gebleven natuur, een authentieke gastvrijheid en een hoogstaande gastronomie.
 
 
 

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona