1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

De Catalaanse Pyreneeën

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
De Catalaanse Pyreneeën
 
 
Olympisch Park Segre
Het Olympisch Park van Segre ligt aan de voet van het monumentale historisch centrum van La Seu d’Urgell, een stad in de Pyreneeën vol vitaliteit die tot uiting komt in alle culturele en sportieve evenementen die er worden georganiseerd. In het Park kunt u het hele jaar door terecht voor rafting, open-kajak, hydrospeed, kano- kajak. Deze installaties, uniek in de wereld, met gecontroleerd waterdebiet, materiaal dat perfect wordt schoongemaakt en een uiterst deskundig kader, zorgen ervoor dat u comfortabel kunt kennismaken met de sensatie van wildwatersporten, in alle veiligheid.
 
Sant Joan de l’Erm
Oud heiligdom tussen Pallars Sobirà en Alt Urgell. Gelegen tussen boswegen, rivieren, paadjes en verwilderde bossen. De ideale omgeving om de natuur op de mountainbike te verkennen, te wandelen en andere sportieve activiteiten. 
 
 
La Seu d’Urgell
Catalaanse hoofdstad van de provincie Lleida. Het interessantste monument is de kathedraal, een mooi voorbeeld van de Romaanse stijl in de Italiaanse trend van Catalonië van de 11de en 12de eeuw. De Romaanse kerk van Sant Miquel uit de 11de eeuw is ook zeker een bezoek waard, net zoals de Sagrada Familia, de Casa de la Ciudad (het stadhuis) uit de 15de eeuw en ook een bisschoppelijk museum dat enkele bijzondere middeleeuwse schilderijen en beeldhouwwerken tentoonstelt. De oude stad bestaat uit prachtige straten met zuilengangen en oude huisjes en herbergt het Sant Domingo klooster dat werd omgebouwd tot een toeristisch Parador (groot hotel).
 
Organyà en de Valleien van Àger
Organyà is een gemeente in de comarca van Alt Urgell in de provincie Lleida waar u kunt paragliden. Estany de Sant Maurici en het nationaal park
 
 
Aigüestortes
De omgeving van dit park wordt gekenmerkt door het kristalheldere water van de vele meren en rivieren, die de rijkdom van de typische Pyrenese landschappen versterken. In de winter, onder de sneeuw, creëren de beekjes en de watervallen in combinatie met de dichte bossen een echt sprookjesdecor. Naast de onmiskenbare aantrekkingskracht van deze landschappen hebben ze ook een bijzondere biologische waarde. Natuurliefhebbers zullen er een waar paradijs aantreffen, met meren, rivieren, watervallen, rolstenen, moerassen, steile bergtoppen en dichte bossen van zwarte den, spar, grove den, berk en beuk: een ideale habitat voor een groot aantal soorten flora en fauna uit de Alpen of van boreale origine.

(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona