1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

VILLA ALMA - Omschrijving

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
VILLA ALMA (ref:503)
Vanaf *
/ /
Nachten * 0 - 0 pers.  
Prijs & Beschikbaarheid Omschrijving Foto's Praktische informatie Getuigenissen Kaart & omgeving

Omschrijving  

De tijd lijkt hier stil te staan op deze zo idyllische plek. U zult zonder enige twijfel verliefd worden op Villa dei Ciliegi.

Genesteld in het hart van een kleine, groene vallei ligt de villa op enkele kilometers van de erg mooie stad Cortona. De villa dankt haar naam aan de laan met kersenbomen vanaf het huis en aan die langs het zwembad. Dit grote stenen huis is volledig en smaakvol gerestaureerd; over elk detail in de inrichting is nagedacht om te charmeren en hedendaags comfort te bieden.

Op het gelijkvloers geven grote glazen deuren uit op de voorkant van het huis, vanwaar u het landschap kunt bewonderen terwijl u geniet van een lekkere maaltijd op het terras of in de tuin, allebei daarvoor aangelegd. Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers; een vierde in een klein, afzonderlijk bijgebouw in het verlengde van het huis.

Het zwembad ligt een beetje hoger dan het huis, wordt verwarmd met zonnepanelen en beschikt over kleedkamers met douche. Bij het vallen van de avond maakt de verlichting hiervan een magische plek.

Vanuit de Villa dei Ciliegi kunt u te voet naar Cortona. Deze wandeling van een halfuurtje leidt eerst over een pad uit de Etruskische tijd, om via openbare tuinen in het centrum van deze middeleeuwse stad uit te komen.

Een goed verblijf is gegarandeerd!

 
Extra info  

U zult ongetwijfeld verleid worden door Villa Alma, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan op deze bucolische plek. 

 

Genesteld in het hart van een kleine groene vallei, ligt de villa op enkele kilometers van de mooie stad Cortona, met de laan van kersenbomen die naar het huis leiden en die naast het zwembad. Dit grote stenen huis is volledig gerestaureerd met veel smaak. Aan elk detail in de inrichting is gedacht om charme en modern comfort te bieden. 

 

Op de begane grond geven grote openslaande deuren uit op de voorkant van het huis, van waaruit u het landschap kunt bewonderen, terwijl u geniet van een goede maaltijd op het terras of in de tuin, die beide voor dit doel zijn aangelegd. Drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, terwijl de vierde zich bevindt in een kleine onafhankelijke aanbouw in het verlengde van het huis. 

 

Het zwembad ligt iets hoger dan het huis. Het wordt verwarmd door een systeem van zonnepanelen en heeft kleedkamers met een douche. De nachtverlichting maakt het een magische plek bij het vallen van de avond. 

 

Vanuit Villa Alma kunt u Cortona te voet bereiken. De wandeling van een half uur begint met een pad dat in de Etruskische tijd werd aangelegd, loopt vervolgens door de openbare tuinen en komt uit in het centrum van de oude middeleeuwse stad. 

 

Een goede vakantie gegarandeerd!  

 
(c) ZamoranoDV 2023 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona