1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf

BORGO IESOLANA - Omschrijving

+ 32 2 345 50 85 Onthaal Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
BORGO IESOLANA (ref:16)
Vanaf *
/ /
Nachten * 0 - 0 pers.  
Prijs & Beschikbaarheid Omschrijving Foto's Praktische informatie Getuigenissen Kaart & omgeving

Omschrijving  

De ontwikkeling van agriturismo de laatste tien jaar is van groot belang geweest, met dien verstande dat we nu vakantieverblijven met een heel goed niveau van comfort kunnen voorstellen in het hart van het platteland. Het comfort van het moderne leven combineren met de eenvoud en rust van deze landelijke omgeving, is een goed geslaagde gok in Borgo Iesolana.

 

U moet een oude, smalle Romeinse brug oversteken en de weg volgen doorheen bossen en wijngaarden om ten slotte dit schitterende domein te ontdekken. Ooit was het een jachthuis, maar daarna werd het verlaten. De jonge eigenaars (Giovanni en Francesco) besloten het op te kopen, samen met de bijgebouwtjes en de 95 hectaren die eromheen liggen. Alles is gerenoveerd met een verrassend resultaat.

 

Het hoofdgebouw en de bijgebouwtjes zijn met veel respect voor de oorspronkelijke architectuur en materialen omgevormd tot appartementen. Deze beschikken over een privébuitenruimte (sommige meer dan andere, vraag er ons naar). Elegantie, verfijning, een hoog niveau van comfort. De weg naar het zwembad is afgezoomd met terracotta potten waarin citroenbomen groeien. Twee mooie pergola’s beschermen de vakantiegangers tegen de zomerzon.

 

Hier komt men voor de rust en het comfort, maar ook voor het kader. Vanaf 2011 zijn er twee zwembaden voor de gasten.

 
 
 
(c) ZamoranoDV 2024 | F.A.Q | | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona