1/35 : qf qsdf qsdf qsdfqs df qsdfqsdfqsdfqsdf
 

Vakantiehuis in Toscane

+ 32 2 653 25 20 Onthaal | Wie zijn wij? | Gepersonaliseerd aanbod | Getuigenissen | Contact | Login - Mijn selectie FR NL UK
Vakantiehuis in Toscane

 

Bij Dolce Vita, al meer dan 10 jaar specialist in landelijk toerisme, kan u een “agriturismo” vakantieverblijf vinden, maar kunt u ook een vakantiehuis of villa huren.
 
In Toscane vindt u grote eigendommen “Tenute di Toscana”, bestaande uit meerdere huizen, die voorheen werden bewoond door de landbouwers. 
 
Deze werden verbouwd en worden nu verhuurd als vakantiewoning of vakantiehuis. Deze charmante landelijke vakantiehuizen, “Villa’s” genoemd, beschikken over een privétuin en –zwembad, een garantie voor een comfortabele en heerlijke vakantie.
 
 
 
 Deze villa’s zijn zelden aan de kust gelegen, maar de nabijgelegen boeiende cultuursteden als Sienna en Firenze, de landelijke ligging en de redelijke afstanden tot aan de zee, zorgen ervoor dat u ten volle kan genieten van een ontspannende vakantie in een mooi karaktervol vakantiehuis.
 
 De huur van een villa ligt doorgaans iets hoger dan de prijs van een vakantieverblijf in kamers of appartementen in “agriturismo”.
 
Meer en meer mensen kiezen voor een vakantie met een groep vrienden of met de familie.Veel Toscaanse villa’s zijn zeer ruim en bieden accommodatie voor groepen van 14 tot 30 personen.
 
 Dolce Vita biedt ook een selectie van zeer mooie villa’s in Catalonië (Spanje).
 
Uw adviseur voor Vakantiehuis in Toscane
Alessandro@dolcevita.be
Tel: +32 2 653 25 20
 
Vraag hem een gepersonaliseerd aanbod of zie onze talrijke agriturismo !
 

[DOLCE VITA (sandayo sprl) rue Eugène Castaigne, 3 – 1310 La Hulpe Belgique] (c) Dolce Vita 2023 | F.A.Q | Algemene voorwaarden | | | Beveiligde betaling
  Agriturismo in ToscaneVakantiehuis in ToscaneVakantiehuizen in ToscaneAgriturismo in ArezzoAgriturismo in FirenzeAgriturismo in GrossetoAgriturismo in LivornoAgriturismo in LuccaAgriturismo in MassaAgriturismo in PisaAgriturismo in PistoiaAgriturismo in SienaVakantiethuizen in Costa BravaWine Camp in ToscaneDe Truffel in ToscaneAgriturismo ToscaneGastenkamers in Toscane (chambre d'hôtes)Trouwen in ToscaneHuizen of villa’s in ToscaneVakantiethuizen en villa's in ToscaneTour met een VespaDe Catalaanse PyreneeënApero Bike in FlorenceOnze adres van de maand: Campo Della DonnaOnze villa’s in de MarcheMaak van de paasvakantie of van de vrije dagen in mei gebruik om te genietenSiena en omgevingOntdek Toscane op een VespaEen weergaloos weekend op zoek naar truffels in ToscaneUw Toscane à la carte in de herfst of in de lente by Dolce VitaFirenze en omgevingPisa, Lucca en omgeving: de Toscaanse kust in het noordenToscane, daar moet je naartoe… altijd opnieuw!Vakantiewoningen en vakantiehuis in Toscanevakantiehuizen en villa's in ToscaneVilla in ToscaneVakantiehuis in toscaneVakantiehuis in CataloniëVakantiehuis in de MarcheNiet te missen in De MarcheNiet te missen in Barcelona